Friday, July 27, 2012

puding honeydew bukan title sebenar.

Assalamualaikum! :D Lovely fajr~

A very warm welcome to my beloved reader. yeah, reader without 's'. Which is me. :D Whos always supporting me and be with me in hard die experiences and vice versa.

While waiting for nasi menjadi bubur..what? I really mean it, I am cooking for my sahur reader. continue, aish, berbelit jari mak bedah taip omputih nih. Serius mar, serius. Got it.
______________________________________________________

Semalam lepas iftar, gua ada borak-borak dengan membe gua yang gila main game kat pesbuk. Membe gua gila main sampai susah nak benti, umpama dah mengaji sekali susah mau benti selayaknya. Aiwah, perli baik punya~

Start dari topik gamers, sampai pencipta game gua ngan membe gua sembang. Habis gosip gua cakap,

" Elok gak ko main game, dari situ ko dapat tau apa yang membuatkan game tu attract ppl utk terus main game tu, ko boleh apply dalam design nanti. "

sporting tak gua? positif baik takmo kalah an. hah

then, membe gua balas, " tulah, tunggu sem depan ar baru pikir, sekarang baru start bengkel"

gua tak puas hati, gua cuba cari ayat. slow2 gua plak sambung, " cakap pasal tunggu sem depan mebuatkan aku teringat hal how to raise your kids being not even just a human but also a good muslim"

membe gua sambung plak, " ya wey, didik anak bukan dari anak kita lahir, tapi 20 tahun dari anak kita lahir" which means peribadi parents tu sendiri kena cantik luar cantik dalam cantik sana sini, kalau tak cantik gua masih mahu cubit. eh

membe lain masuk line, "jum2, kita join competition pegi milan!" semangat menyala, bahang bilik gua masa tu dengan spirit gua ngan membe2 gua.
_________________________________________________

"oh, kemanisan ukhuwah bro!"......"bukan kau, makanan" om nom nom

salam ramadhan kareem!

buat baik senang bro, istiqomah buat baik macam tarik batu besar naik gunung kinabalu.

bumi Tuhan ni luas, cara yang Tuhan tunjukkan untuk buat baik maha luas. Tinggal kita, sama ada mahu gerakkan hati kita atau tunggu sampai hati kita digerakkan.


osemly cik Atiqah Azmi's workpiece




p/s : any idea for kad raya concept this year? vintage he?

p/s/s : wa dapat dekan sem ni wa cakap lu, apalagi, compete la!