Wednesday, December 7, 2011

Sunday, December 4, 2011

tangguh kerja a.k.a procastinate

assalamualaikum :D

siapa yang suka buat kerja last  min angkat tangan!!

me: *hand's up*

padan muka hang. bila kerja baru datang bergolek, tersengguk-sengguk hang tak tidoq 2 3 malam buat kerja.
awatnya, susah sangat ka nak buat kerja awal. asal suh je buat, kan lebih efisyen begitu?

me: tak kool la buat awal, buat lambat2 la baru rasa competitive skit. ada rasa semangat nak lawan dengan masa~

*ketuk pala sendiri* apeke senget saraf tunjang hang ni?!. bila hang dah tersengguk2  sebab tak tido 2 3 malam dalam kuliah, missed apa yang lecture syarahkan kat depan itu satu competition dengan masa? berbaloikah? bila dah tersengguk2 for sure la ilmu nak ketuk gegendang telinga tak dapat weh. kalau dapat pun kira nasib.

me:*sambil buat myline*

huha
itulah, dulu due date lambat lagi pegi dok huha kat depat lowyat, kat pavi, kluar masuk sogo,.sekarang tercongok la 5 jam depan lappy semata2 nak buat myline..

me: keluar air mata darah pun aku kena siapkan jugak T.T

p/s: jangan tiru macam saya!!
p/s/s: baru ku tau sayapemalu merupakan adik kepada matluthfi90