Friday, June 24, 2011

beb, aku tak nak masuk neraka!


8.00 a.m : oh, noO! !! solat subuh belum lagi! *rushing*rushing*

9.00 a.m : rasa macam nak solat dhuha. kejap lagi la.*online fesbuk*main game*


10.00 a.m: lapar la plak. makan jap. kejap lagi la solat dhuha.


11.00 a.m : alamak! rumah tak kemas lagi! baju tak jemur lagi! nasi belum masak!


12.00 p.m : aduh~ terlepas solat dhuha. takpelah. esok boleh solat lagi.


1.00 p.m : *usha youtube* wah~ nigahiga!! kevjumba! victorkim!!chestersee!!


2.00 p.m : eh, dah azan eh? tak dengar apa2 pun?*blur*blur*


3.00 p.m : *tidur*tidur*


4.00 p.m : *tidur*tidur*


5.00 p.m : yes!! basketball time!!


6.00 p.m : *tengah main lagi*


7.00 p.m : alamak dah maghrib la. boleh jamak dengan asar tak?


8.00 p.m : wayang!!


9.00 p.m : wayang!!


10.00 p.m : balik wayang !!


11.00 : walamak weh! ada minah cun add aku kat fesbuk lah!*tengok profile minah cun*


12.00 p.m :*chatting dengan minah cun* *PS3*


1.00 p.m : *movie online*


2.00 p.m : *gayut*..(p/s :celcom free)


3.00 p.m : *dengar bunyi anjing menyalak* macam suruh aku tidur je~*seram*


4.00 p.m : *tidur*




dalam solat kalian bermohon : O Allah, please give me Your heaven...
____________________________________________________________

pahala mana yang nak diseluk tambah untuk beratkan timbangan mizan di akhirat kelak?


dosa mana yang nak disorok hilang untuk ringankan timbangan mizan di akhirat kelak?










Wednesday, June 22, 2011

Tiga Kali Seminggu


Terima kasih kepada Dr. Faisal kerana melahirkan sebuah karya yang sangat mendalam, artistitik, dan sinis.



Sunday, June 19, 2011

SMK(P) BUKIT KUDA

(cakap gaya anwarhadi)


Assalamualaikum!! well hello there world?! as you be able to see the picture below, I just being a student in SM(P) Bukit Kuda.





"okeyh, senanya jadi fasi"






It's kind of fun and full of happiness. yeah, walaupun masa tengah program aku selalu sorok2 call kawan2 bagitau aq cuak giler!

haha, dan ya, this is my first time to lead a group of student with thousand emotion and manner. and and, I need to hold a mic and talk..kejap2 'hold a mic and talk' je? haha, maybe for you it's just an action but for me, when I hold the mic, my knee start shaking and you know, my speech will chaosing...walaupun sebenarnya 'hold a mic and talk' tu hanya untuk intro diri. haha

yah, this is my first time being a fasi. It's kinda cool and other people will respect on you. cool kan?

"hoi, apsal cakap rojak nih?"...^^up to me lah.kan?kan?