Saturday, January 1, 2011

it's monkey love

susah kalau dah terjerat dengan cinta ajnabi.
leka.leka.leka...terluka.cemburu membabi buta
jadi stalker, habis duit beli baju baru semata-mata nak show off kat si dia,
beli birthday presnt, blablabla,,kredit rm10per day.

aku taknak macam tu, aku taksuka jadi macam tu.
terasa macam hamba. tak bebas terbang di udara.
that's why aku suka sendirian di kalangan ramai.

and again sorry dude

Friday, December 31, 2010

last day

dengan akal yang separa waras bercampur sedikit nafsu amarah
ampunkan aku jika kata-kataku melukakan hati jernihmu
sinis pandanganku bila mereka angkuh di kemuncak impian
berbulu telingaku mendengar cacian dan makian
seperti tanganku ringan ingin menampar mulut mereka
jika tanganku merupakan penyepit yang tajam
akanku sepit lidah mereka sehingga hari kebangkitan
maaf,