Saturday, October 30, 2010

kelantan FA


kelantan hebat malam tadi, TAHNIAH!!
tapi aku tak tengok, mak aku yang cakap.
(mak aq yang xminat sukang pong buleh suko demo)

hibernate


malam tadi tak tidur.
siang pun tak tidur.
esok?

Friday, October 29, 2010

deep of my heart

aku tidak mengerti apa itu patah hati
aku tidak mengerti apa itu kasih
aku tidak mengerti perasaan hati.
jadi, tolong,
tolong jangan buat aku merasa itu semua.
aku takut

pagi




aku manusia, punya cita-cita.

setinggi mana cita-cita aku.

dongaklah ke langit, jika kau mampu menggapainya,

itulah cita-citaku.

supper

Bismillahirrahmanirrahim

dah lama sangat tak update blog. disebabkan takde masa dan takde sambungan internet, terpaksalah aku men'delay' utk update blog.
oh, tujuan aku letak gambar muka depan buku 'Maaf Dari Surga' dari Faisal Tehrani, bukanlah untuk menceritakan isi kandungan buku jauh sekali mengkritik tetapi, cuma nak bagi tahu buku apa yg aku tgh baca sekarang.
ni sahaja untuk post kali ini. salam^^