Monday, July 5, 2010

salah masa.





jangan hiraukan title.
..............T.T............

wargh, lab report physic xsiap lagi, menyesal tak ambil copy lab report dari rumah...
*heesh*

life kat sini bagus, kadang-kala jadi gila,
kadang-kala jadi gula.
tengok mood dan inspection method yang kita guna.
kalau parallelogram method,
maknanya resultant force kene accurate la,
kalau tak, habislah value da rosak,

lain pulak kalau guna cosine rule,
rasanya lagi tepat kot.
sebab formula xkan bagi jawapan yang salah melainkan
human error.

kalau nak di'compare' dua2 method dan rule ni, nilai yang kita dapat lebih kurang sama je.
sebb tends to accurate, lainla kalau guna experimental values.

maaf, rojak bahasa.

sambung lagi, kalau macam tu,,|P|+|Q|=|P+Q|
is equal or vice versa?
xfaham apa2 ke? xpe aq bagi table..alamak,
table kene block,
scribd ada kot..
................
scribd pon kene block!!

okay,,the conclusion is,
life in this matriculation makes me crazy~

_THE END_