Friday, March 26, 2010

tadi

tadi ku buat QTI,,
dan semua tiang ku langgar
bukan nak bangga
,aku cuma terkedu
dan si cina A berkata,
"ayoo amoi, jalan terus saja"
aku malas nak gaduh lalu terus jalan

3 penjuru+bukit aku cemerlang
bukan nak malu tapi bangga
masa tu menggigil
sebab teringat tiang tadi
dalam hati
"aku layak dapat sijil x?"

ku berhenti tepi kantin
nak cari cikgu dan nak tanya lepas ni buat apa?
aku lupa tarik hand-break
kereta tu terundur
yoshh,,aq gigil lagi time tuh
ada si cina B mulut cam loji
cakap macam speaker baru naik gaji
balik makan nasi la wey
ku sudah malu kene maki
macam ************

tiba2 ku rasa nak marah semua
termasuk kereta yang ku pandu
teringat ku baru 1st time buat QTI
cikgu suruh pusing balik
aku pusing sambil hati aku da penuh dgn iblis

sampai tempat parking
ada si cina C dan si cina D
jalan macam slow
nak kata umur lanjut,,nampak cam sebaya aku
buat muka cam nak kene langgar ngan aku
aku hon, si cina2 tersebut usha belakang
peh,,gila belagak macam apa

hati aku lagi membara..
aku sudah mula benci si cina...
tidak tahu sampai bila

p/s::aku bukan pemarah,tetapi kadangkala aku sukar kawal emosi
aku pas QTI

Thursday, March 25, 2010

my 1st tag.wewe

sebenarnya apa main function benda ni?

1.siapakah anda di rumah?
pembantu rumah tanpa gaji a.k.a kuli. nurse without salary.
pembuat karipap tegar(oh, ya, siapa yang ingin menempah karipap
silalah email kepada revolution_redha@yahoo.com)^^


2.siapakah anda di samping rakan?
pendengar bebelan sejati.

3.5 benda yang anda idamkan tapi belum tercapai
-Canon EOS 5D Mark II
-kerusi pusing2
-pen mata tajam
-helmet baru,,
-pemadam hello kitty

4.siapakah nama pasangan anda?
pasangan apa?admire saja..kene bgtau jugak ke?
Honda Wave..hehe,malu larh~

5.ceritakan 5 perkara paling anda suka tentang pasangan anda
-easy-going(seng cita xde perasaan)
-ringan
-senang menyelit(oh oh,,terutama waktu pkul 4ptg!)
-warna biru
-enjin xbising

6.bila tarikh anda couple?
baru saje, akhir taun form 4

7.apa kenangan pahit anda bersama pasangan
em,em,,kene hon saja

8.lagu tema cinta anda
sajak saja ,,
"jalan-jalan raya kotaku,
lewat senja begini...."

9.apa perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?
tayar baru, body cover baru.

10.saya pass tag ni kat 10 manusia ini
-fauzany
-aishah
-hazwan
-syidin
-nad
-k.umi
-timah
-lion
-tiger
-zebra

to ** sdn bhd

saya sangat geram,
sangat geram.
geram!!!

kepada abang pemotong barisan
"sila ikut barisan, adakah anda tidak pernah berbaris walalupun semasa perbarisan di sekolah?
oh atau mungkin abang pemotong barisan tidak pernah bersekolah. silalah mengikuti kelas latihan moral setiap hari ahad jam 3 pagi bertempat di atas sejadah rumah sendiri yah!!

kepada kakak casher
"sila peka terhadap pelanggan yang kurang bermoral. kami juga nak cepat.."


Tuesday, March 23, 2010

metoprolol tartrate 100mg

Transient effects include dizziness, lightheadedness, drowsiness, tiredness, diarrhea, unusual dreams,ataxia, trouble sleeping, depression, and vision problems. It may also reduce blood flow to the hands and feet, causing them to feel numb and cold; smoking may worsen this effect.

Serious side effects that are not to be tolerated for any length of time include symptoms of a very slow heartbeat (less than 50 bpm) (e.g. persistent dizziness, fainting, unusual fatigue), bluish discoloration of the fingers and toes, numbness/tingling/swelling of the hands or feet, sexual dysfunction, erectile dysfunction (impotence), hair loss, mental/mood changes, trouble breathing, cough, dyslipidemia, and increased thirst. Other highly unlikely symptoms include easy bruising or bleeding, persistent sore throat or fever, yellowing skin or eyes, stomach pain, dark urine, and persistent nausea. Symptoms of an allergic reaction include: rash, itching, swelling, severe dizziness. Taking it with alcohol might cause mild body rashes and therefore is not recommended.

~wikianswer~


word yang telah di'bold' merupakan side effect yang telah dialami oleh wan.

moga wan terus kuat dan sihat menempuh penyakit dan ujian dari Allah,

wan, sakit itu penghapus dosa.kan?

jihad fi sabilillah!!


BOOKFAIR2010

haha,,inilah apa yang aku dapat dari pesta buku semalam.

paling murah>>majalah PC

paling mahal>>Maher Zain(sigh*)

scar

ramai orang akan sedih+kecewa+malu kalau ada parut. oho terutama ladies.
tapi, tapi, tapi kenapa aku tak?
aha, myb aku maskulin tak?
atau

parut aku berbentuk huruf 'U'
jadi tidaklah trlalu malu

hoho
pemikiranku tidak munasabah.

oh, haa,, atau mungkin kerana..
harry pujaanku turut berparut sepertiku??

Monday, March 22, 2010

Isa Kamari


"Zaman kanak-kanak...kita merasa dengan kaki dan tangan.
Sampai luka-luka bila tersandung dan jatuh.
Kini sudah remaja, kita merasa dengan akal dan hati pula.
Sering luka-luka juga kalau terjatuh dalam perjalanan.
Kelak kalau dewasa bagaimana pula?"
~Ilham~

ohh, aku tak tau camne nak describe novel ni tapi
memang membuka minda sungguh. sangat menarik.
bagi aku..
~mardhiah~

"Hendaklah engkau menjadi orang besar
yang sanggup memikul cinta yang besar.
Kalau tak begitu, engkau akan beroleh cinta rendah dan murah,
engkau menjadi pencium bumi,
engkau akan jatuh ke bawah,
tak jadi naik ke dalam benteng yang kuat dan teguh,,
yang sukar tertempuh oleh manusia biasa."
~syakila~