Monday, February 8, 2010

kejang


ahaha,,haha,,kejang kejang, oh, kaki ku kejang~

tadi blaja kereta. eh, x, bukan blaja kereta.belajar memandu, doi, kejang seyh.

left leg=clutch, right leg=break+minyak.

tgn plak 3 ngan 9.

huhu, almaklumla, amatur dapat kereta. badan straight jep, takde pandang side mirror ke. ha, nak tukar gear pon tengok bawah. tekan clutch pon tengok bawah. masa tu rasa cam kene kunci, xle nak buat apapa.(selain pandang line jalan*menarik, ada line putus2 dan doubleline^^).

masa tu memang lembap la aq bawa, 40-50kmJ. xde rasa F1 pun. sebelum ni, masa aq bawak moto, memng panas la bila ada kereta putih 'L' kat depan. tau la baru blaja, tapi try la kat litar. now, its my turn, betulla, kita akan diuji dgn kata2 yang kita perkatakan.wawa, tapi xde la kene honhon(oiut, melampau uh, aq un xbuat)setakat kene potong2 tu, biasa la.

tunduk-tunduk

cikgu yg ajar aq ni, relax gila tahap x ingat. dia kata tgh on diet, tapi time tgh kejang2 aq bawa kete, tetiba suh benti tepi jalan, aq yang kekejangan ni, tertunduk2 nak cari clutch untk ditekan.oh, lupa, signal.then break!!then he said,"jap eh, abang nak beli makann",ouh, okay. ada la masa aq nak relax an kekejangan aq ni. seyes x tipu, memng kejang+lenguh bahu kaki, tumit. tidak lupa kepada kulit muka yang turut bertukar kepada kulit mati dan mengeluarkan peluh.

agak 2 kali la aq benti kat tepi jalan sebab cikgu aq nak beli 'makanan diet'nya..aq x pandang sebab kejang. tapi ada bau cam cendawan goreng ngan air jambu. cett,,diet pe ni?tape2 janji aq ble pandai. alamak, lupa nak cakap sekarang pun aq masih kekejangan.

daa,,makan dulu