Saturday, February 6, 2010

really


non-sern*


hari ni. macam semalam. eh, tidak tidak. semalam ada gotong-royong kat bengkel. hari ni, ada orang kawin kat sebelah rumah. jadi tidak sama. cuma, yang sama, hari ni saya online, esok saya online, dan semalam juga begitu. oleh kerana tajuk post non-sern* seperti writer, saya akan terus me'non-sern*'kan entry ini seperti apa yang saya sedang rasa agar kamu juga dapat rasa apa yang saya rasa macam yang kamu rasa.

oh, tadi baru stage 1. games aint over until 'the day after tomorrow'. hu, game~dulu tyme skola rendah selau gak lepak kat makmal computer main 'super mario'. game tu bukan macam avatar yang lawan2 tu, just kene look around to find the key that hiding by 'master boo', (master boo ni aku main letak je)

kenkadang an, bagi aku la an, buat blog ni, macam satu tanggungjawab. macam,benda yang bernyawa yang perlu sentiasa diberikan nafas. para blogger yang mencorakkannya. contoh kalau diberi gas nitrogen, maka busukla blog tu, dan kalau diberi oksigen, maka segarlah blog tu.its just my opinion.

cuba dianalogikan dunia ni macam KTM. dari stesen pertama hingga ke stesen terakhir. sentiasa dipenuhi manusia dari pelbagai rupa, bentuk, bau, bangsa, kaum. disumbat ke dalam tren. terkadang ada yang dari stesen pertama,,owh. malas nak teruskan. kamu pandai2lah imagin sendiri.

by maiea

urghh

broom, sano,naz,haj,cah,lily~

tadi jumpa gamba ni kat fb. huhu, kanak-kanak riang sungguh kami. oh, ni time awal tahun form 5. muka sume suci je.(kecuali yang belakang skali) rindu nak sekolah.

Monday, February 1, 2010

^^

ku rasa, aku lebih layak di pihak pemerhati. memerhati, melihat, menilai. pengetahuanku masih cetek untuk dikongsi. boleh juga diibaratkan sebagai sebuah padang bola ukurannya. tapi bukan padang bola itu yang ku maksudkan ukuran pengetahuanku. tetapi sebesar kuman yang hidup menetap di tengah padang bola itu yang ku maksudkan ukuran pengetahuanku. tidak mengapa kalian ketawakan aku. kerana tidak berapa lama lagi, aku akan mengejar dan mencapai cita-citaku. nantikan aku